تبلیغات
آموزش حرفه و فن

آموزش حرفه و فن
 
نویسندگان


خصوصیات ظاهری وفیزیکی عسل:

عسل

رنگ عسل بستگی به نوع 

شهدمصرفی داردواززردبسیارروشن تاقرمزتیره متغییرمی باشد.

منطقه ی جغرافیایی وشرایط آب وهوایی نیزدرتعین رنگ عسل بی تاثیرنیست .

پس رنگ عسل نمی تواندعامل تعین کننده برای تشخیص کیفیت عسل باشد.

عطروطعم عسل ، نیزمتناسب باگیاهی است که زنبورازآن استفاده کرده است.

عسل سرشارازموادمغذی مختلف است .تاکنون حدود20قنددرعسل شناخته شده که میزان کل آن حدود80٪می باشدوازمهمترین آنهاگلوکزوفروکتوزرامی توان نام برد.میزان کل کالری بطورمتوسط درهر100گرم عسل 364می باشد.عسل حاوی آنزیم های متعددی ازجمله :اینورتاز،دیاستاز،گلوکزاکسیداز،کاتالازور،... می باشدواسیدیته یاPHآن از4/ 3 تا1 / 6 متغیراست.

این محصول فاقدهرگونه چربی یاکلسترول می باشد.

پروتئین موجوددرعسل هم منشاء گیاهی دارو هم منشاءجانوری . عسل حاوی انواع  موادمعدنی مانندکلسیم ، پتاسیم ،آهن ،فسفر،منزیم و...... است.

تحقیقات نشان داده است که هرچه رنگ عسل تیره ترباشدحاوی موامعدنی بیشتری است وسرشارازویتامین های مختلف است که ازمهمترین آنهاویتامین های B1,B2,B3,B5,B6,وویتامین Cرامی توان نام برد.تبلوریاشکرک زدن عسلgranulationعسل طبیعی وخالص بایدشکرک بزندهرچه میزان گلوکزعسل بیشترشودعمل شکرک زدن زودتراتفاق می افتد پس نتیجه می گیریم اگرعسل پس مدتی شکرک زدپس حتماطبیعی است .البته تولیدکننده هابه دلیل اینکه عسل مایع و شفاف رامی پسندند دیاستارموجوددرعسل راباحرارت ازبین برده وعرضه می کنند.

عسل

عسل شکری:که به جای شهدگل ،شکردراختیارزنبورقرارمی گیرد.این فراورده طبعاعطروبوی گل رانداردوطعم شکررامی دهدوزن مخصوص آن ازعسل کمتراست وهمچنین کشدارنیست .اگراین نوع عسل به دلیل اشباع آن ازشکر،شکرک زدبلورهای آن درشت تربه نظرمی رسد.آسانترین راه برای تشخیص عسل طبیعی ،خریدازفروشگاههاواشخاص معتبرمی باشدبرخی میزان رطوبت عسل رابه وسیله برگرداندن شیشه عسل وسرعت بالاوپایین رفتن حباب داخل  شیشه وبرخی بوسیله میزان کش آمدن عسل اندازه گیری می کنند.عسل طبیعی،علاوه برشیرینی خاص دارای مزه وطعم ویِه ای است که عسل های مصنوعی فاقداین نوع مزه می باشد.عسل مصنوعی بیشترمزه شیرینی شکرمی دهدتامزه خالص عسل .اگردرپوش عسل مدتی بسته باشدهنگام بازکردن درپوش حتمابوورایحه قوی ومطبوع عسل طبیعی رامی توانیداستشمام کنید.اگرعسل راداخل لیوان محتوای آب بریزید،چنانچه به صورت عمودی واردلیوان پرازآب شده ودرته آن جمع شودوبه سرعت حل نگرددعسل مطلوبی نیست بااین وجودهریک ازروش های فوق به تنهایی نمی تواندخالص بودن عسل راثابت کند.


[ یکشنبه 4 تیر 1391 ] [ 12:29 ب.ظ ] [ فرزاد آریا منش ]
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

آمار سایت
بازدیدهای امروز : نفر
بازدیدهای دیروز : نفر
كل بازدیدها : نفر
بازدید این ماه : نفر
بازدید ماه قبل : نفر
تعداد نویسندگان : عدد
كل مطالب : عدد
آخرین بروز رسانی :